Clamwin Anti-virus

“Een virus is een klein programma dat zich gedraagt als een werkelijk virus. Virussen kunnen computers ongemerkt besmetten en op een zeker moment de werking ervan beïnvloeden. Sommige virussen beperken zich tot het uithalen van een grapje, andere zijn er juist op uit om je gehele systeem te saboteren.”Zelfs voor experts is het soms een moeilijke taak om hun computer virusvrij te houden. Dit is alleen mogelijk als je gebruik maakt van speciaal ontworpen software die de computer schoon maakt en schoon houdt. Wij hebben hier een lijst met Anti Virus programma’s die gegarandeerd uw computer virus vrij maakt! Let wel op dat u computer gebruik maakt van Microsoft Windows 98/Me/2000/XP/2003 of Vista, want op andere versies kunnen wij niet garanderen dat ClamWin Free Antivirus werkt.

  • Makkelijk te downloaden, installeren en gebruiken
  • Beschermd tegen virussen en spyware
  • Compatible met Windows Vista en Windows XP
  • “Geen toeters en bellen.”

Om toegang te krijgen tot deze software hoeft u slechts eenmalig €1.30 te betalen. U kunt dit snel en gemakkelijk doen via bellen, smsen, wallie kaart of ideal.

U gaat akkoord met de Algemene Voorwaarden zodra u het programma downloadt.ClamWin Antivirus biedt helaas geen realtime ondersteuning. De bestanden die u opent of uitvoert worden dus niet automatisch gescand. U moet dus handmatig bestanden scannen om een virus te vinden. De MS Outlook Add-in kan daarentegen wel automatisch virussen onderscheppen in email-bijlagen.