Anti Virus Software

Definitie Virus

“Een virus is een klein programma dat zich gedraagt als een werkelijk virus. Virussen kunnen computers ongemerkt besmetten en op een zeker moment de werking ervan be├»nvloeden. Sommige virussen beperken zich tot het uithalen van een grapje, anderen zijn er juist op uit om je gehele systeem te saboteren.”Zelfs voor experts is het soms een moeilijke taak om hun computer virus vrij te houden. Dit is alleen mogelijk als je gebruik maakt van speciaal ontworpen anti virus software die de computer schoonmaakt en schoon houdt. Real time bescherming tegen virussen is dus noodzakelijk. Vaak kost deze anti virus software een fortuin per jaar. Denk hierbij aan Norton, Bitdefender of zelfs Mcafee. Toch zijn er genoeg gratis alternatieven te vinden voor anti virus software zonder abonnement. Wij hebben op onze site een overzicht gemaakt van deze anti virus software om het u gemakkelijk te maken. Wij vragen alleen een kleine vergoeding om de bandbreedte van het downloaden van het anti virus programma te kunnen betalen.

Antivirus Software getest

Alle programma zijn uitvoerig getest en moeten onder andere voldoen aan de volgende voorwaarden alvorens wij de anti virus software op onze website kunnen vermelden.

  • Makkelijk te downloaden, installeren en gebruiken.
  • Beveiligd tegen virussen en spyware.
  • Compatible met Windows 7 and Windows 8.
  • Weinig toeters en bellen.
  • Minimaal CPU gebruik, zodat uw computer niet traag wordt.
Wij weten uiteraard niet hoeveel websites u al heeft bekeken in uw zoektocht naar een goede anti virus programma. Wij kunnen u echter verzekeren dat u geen completer overzicht van anti virus software elders op internet zult vinden. Kijk dus snel verder en kies degene waar u het beste gevoel bij heeft. Uiteraard zijn de anti virus programma’s ook weer gemakkelijk te verwijderen zonder te veel poespas.

Mocht u desondanks hulp nodig hebben, dan kan dat uiteraard ook. Vul dan ons contactformulier in. Wij komen door heel Nederland aan huis om de gewenste anti virus software op uw computer, laptop of macbook te installeren.